Hivatásgondozó csoport hittanoktatók és vallástanárok részére

Hivatásgondozó csoport hittanoktatók és vallástanárok részére

2024.
február 6.

A Gyökössy Intézet hivatásgondozó munkaága szeretettel várja azon református hittanoktatók és vallástanárok jelentkezését, akik részt vennének a februárban induló online hivatásgondozó csoportban!

Hat-hét fővel indul a csoport, kéthetente 2 órát vesz majd igénybe februártól májusig, összesen 7-8 alkalommal. Minden egyes alkalommal más-más résztvevő által hozott szakmai eseteket (problémát) dolgozunk fel.

A szupervízió a szakmai személyiség, a szakmai önismeret fejlesztésének módszere. A csoport segíti a résztvevőket abban, hogy jobban megismerjék szakmai, munkahelyi szerepeiket és tudatosítsák működésmódjaikat. Ennek legfontosabb eszköze az önreflexió, azaz gondolataink és érzéseink megfigyelése, megfogalmazása és megosztása a csoport reflektív jelenlétében. A csoportmunka alapfeltétele a titoktartás mind a résztvevők, mind a csoportvezetők részéről.

A szupervíziós csoportba várjuk azoknak a jelentkezését:

  • akik szeretnék tudatosítani magukban szakmai működésüket,
  • akiknek munkahelyi (egyéni vagy közösségi szintű) nehézségeik, dilemmáik vannak,
  • akik hittanoktatói/vallástanári hivatásuk kérdéseiben szívesen veszik a testvéri támogatást.

Csoportvezető: Ugrin Erzsébet, szupervízor

Időpontok: A leendő tagokkal való egyeztetés után, a csoport február elején indul. Az alkalmak időpontját a részvevőkkel közösen jelöljük ki.

A részvétel díja: A program a MRE Oktatási Szolgálata és a Gyökössy Intézet közös szervezésében valósul meg, a részvételhez való hozzájárulás 2.000 forint/alkalom.

Kérjük, hogy házaspárok esetén csak a pár egyik tagja jelentkezzen a kontraindikáció miatt. Ugyanezen okból az azonos gyülekezetben/intézményben szolgálók közül is egy hittanoktató jelentkezését várjuk.

Jelentkezés: 2024. február 6-ig,

Helyszín

Online

Csoportindulás

2024. február

Vezető

Ugrin Erzsébet, szupervízor

Részvételi díj

A program a MRE Oktatási Szolgálata és a Gyökössy Intézet közös szervezésében valósul meg, a részvételhez való hozzájárulás 2.000 forint/alkalom.

Jelentkezési határidő

2024. február 6.

Jelentkezés

Jelentkezéshez töltse ki a jelentkezési űrlapot, amelyet a “Jelentkezem” gombra kattintva érhet el.